Päivitetty 02.11.2015

Kodin saanut koira: MARIMAR (M-pennut) (Nyk. Caro)


Suloinen Marimar 7/2015

Suloinen Marimar 7/2015

MARIMAR

* narttu

* arvioitu syntymäaika noin 3/2015

* Romaniassa

 

 

 

 

 

12.7.2015
Marimar on kaunis neitokainen joka asustaa Glinan kylässä tarhassa jota ylläpitää Kulkurien yhteistyökumppani Asociatia A Doua Sansa. Tarhan työntekijä Mariana oli löytänyt kahdeksan heikossa kunnossa olevaa pentua Glinan pellolta ja otti heidät mukaansa. Pennuista kaikki paitsi yksi, Mario, oli täynnä matoja. Pentuja yritettiin auttaa ja heidät madotettiin mutta valitettavasti neljä pennuista menehtyi. Mirabela, Mariam ja Marimar saivat olla kotihoidossa koska olivat niin heikkona, Mario jäi heti tarhalle.

Marimar painaa tällä hetkellä noin 8kg ja on arvioitu, että aikuisena kokoa olisi noin 15-20kg ja 45-50cm.

Marimar on lempeä ja hellä pentu. Häntä heiluu mutta samalla ihmiskontakti hieman jännittää. Sylissäolo jännitti aluksi mutta aika pian Marimar rentoutui hieman.

22.9.2015
Ihan mahtavia uutisia, Marimar on varattu omaan kotiin. Marimar on hurmannut jo monia Kulkurien aktiivia, viimeisimpinä meidän trio joka kävi syyskuussa Romaniassa. He kuvailevat Marimaria todella hellyttäväksi kaveriksi joka otti vastaan rapsutukset ja namit hellästi. Marimar oli myös käynnillä eniten ihmisten perään. Onnea Marimarille ja perheelle <3

2.11.2015
Marimarin tassut koskettivat Suomen maanpintaa 31.10.2015 ja tytöstä tuli Caro. Lentokentällä jännitti kovasti mutta ennen kotiinlähtöä häntä jo heilui 🙂

——————————————————————————————————————-

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Mikäli Marimar tulee Suomeen alle kuuden kuukauden ikäisenä, sitä ei steriloida ennen kotiutumista. Tällöin tuleva koti sitoutuu steriloimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne steriloinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhdistykseen (varaajaan) ennen sterilointia.

Marimar saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Marimar on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Mia Takolanderille.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.