Päivitetty 13.08.2022

Meitä tarvitaan -keräys yhteistyötarhoille starttaa


 

“Tällä hetkellä pennuille ei ole enää ruokaa”
“Generaattori on rikki, eikä meillä ole varaa korjata sitä”
“Röntgenkuvat ovat liian kalliit, jotta diagnoosi olisi mahdollista saada”
“Koiria on niin paljon, että resurssit eivät riitä niiden ruokkimiseen”
“Emme tiedä miten selviämme ensi viikosta”

Kuluneet vuodet eivät olet olleet helppoja kenellekään meistä, eivätkä kodittomat eläimet ja heidän auttajansa ole poikkeuksia. Pahimmat pandemiavuodet jättivät jälkeensä käsiin räjähtäneen koiratilanteen Romanian kylissä, ääriään myöten täynnä olevia koiratarhoja ja loppuun palamisen partaalla olevia eläinsuojelijoita.

Me pääsimme palaamaan tarhoille Romaniaan parin vuoden tauon jälkeen viime vuoden elokuussa. Todellisuus tarhojen tilanteesta järkytti ja huoli rakkaiden yhteistyökumppaneidemme jaksamisesta on koko kuluneen vuoden ollut läsnä vahvemmin kuin koskaan ennen. Naapurimaan sotatila on syventänyt avun tarvetta entisestään.

Olemme kuulleet kaikki yllä mainitut lausahdukset yhteistyökumppaneidemme suusta viimeksi kuluneiden muutaman kuukauden aikana. Ja jokainen niistä repii sydämemme riekaleiksi, samalla tavalla kuin tiedämme todellisuuden repivän myös heidän. Heidän, jotka joka päivä kohtaavat Romanian toivottomalta tuntuvan koiratilanteen silmästä silmään ja silti jaksavat antaa kaikkensa, jotta koirilla olisi edes joku, joka välittää.

Meillä on adoptioiden saralla seitsemän yhteistyökumppania: One Rescue Associationin Cosoban tarha, Carpen tarha, Luiza Mandru, Happy Dogs Morenin tarha, Ioana Bodea, M.G. Rescuen tarha sekä Mihaela Soare. Kaikilla yhteistyötahoillamme on tällä hetkellä kova avun tarve, mutta kamppailevat silti sitkeästi koirien puolesta. Me haluamme näyttää heille, etteivät he ole yksin.

Meitä tarvitaan -keräys yhteistyötarhoillemme starttaa 13.8. Keräyksen aikana tulemme kertomaan laajemmin yhteistyötahojemme haasteista ja tarpeista, ja koko keräyksen tuotto tullaan ohjaamaan suoraan heille, jaetusti koiramäärään suhteutettuna. Yhteistyötahomme käyttävät varat sitten tarhojen akuuteimpiin tarpeisiin, kuten ruokaan, lääkkeisiin, eläinlääkärin tutkimuksiin tai tarhojen korjauksiin.

Osallistumalla keräykseen olet mukana sekä koiria yhteistyötarhoillamme että heitä, jotka antavat kaikkensa koirien eteen.

Lahjoita:

  • Facebook-keräyksen kautta
  • Mobile Paylla numeroon 23855
  • Tililahjoituksella tilille (Nordea) FI73 1029 3000 3566 41, viitteellä 1177

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.