Päivitetty 06.05.2018

Kodin saanut koira: PATATEL


Syntymäaika: 8/2017
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
kastroitu

 

Perustiedot ja tausta

26.02.2018
Komea pieni poika Patatel odottaa omaa kotiaan Onevetin koirahoitolassa Cosobassa, joka on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyö tahoista. Pikkuinen on löydetty hylättynä joulukuussa tarhan edestä kahden muun koiran kanssa.

Ihana Patatel on luonteeltaan sosiaalinen, ystävällinen ja kiltti. Uusissa tilanteissa se voi hieman hämmentyä ja jännittää, mutta pystyy kuitenkin toimimaan ja häntä heiluu silti koko ajan. Herttainen pötkylä on varmasti hyvin iloinen ja huoleton pikkukoira, kunhan saa hieman rohkaistua kotioloissa. Patatel on tasapainoisen ja sympaattisen oloinen koira.

Muiden koirien kanssa Patatal tulee mutkattomasti toimeen tarhalla. Se ei vaikuta millään tavalla äärettömän energiseltä, mutta toki nuori koira kaipaa varmasti puuhailtavaa ja aktivointia.

Patatel on ruumiinmalliltaan pötkylä, sillä on painoa noin 12 kg ja säkäkorkeutta noin 40 cm. Patatel on tällä hetkellä arvion mukaan noin 8 kuukauden ikäinen.

06.05.2018
Ihana Patatel lensi omaan kotiinsa eilen 05.05.

02.04.2018
Herttainen Patatel on tänään varattu omaan kotiin Suomeen. Onnea Patatelille ja sen tulevalle perheelle <3
__________________________________________________________________________________________________

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Patatel saapuu Suomeen asianmukaisesti kastroituna, rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Patatel on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Patatelin yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.