Päivitetty 16.02.2019

Kodin saanut koira: SORY (Adventure team)


Syntymäaika: 2-6/2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Roxana Deissima)
steriloitu


Perustiedot ja taustat

Roxana Deissima on toiminut aktiivisena eläinsuojelijana vuodesta 2007 alkaen. Kaikki alkoi siitä, kun Roxanan kotikulmillaan jo pidempään ruokkima koira joutui dog catchersien, eli paikallisten julmien ja väkivaltaisten rankkureiden, toimesta yhdelle Romanian kunnallisista tarhoista. Roxana lähti hakemaan koiraa takaisin ja näki ensimmäisen kerran kunnallisen tarhan kauheuden, koirien tuskan ja ihmisten julmuuden, eikä paluuta entiseen enää ollut.

Adventure Teamin jäsenet ovat päätyneet tarhalle jo pentuina ja kasvaneet siellä aikuisiksi. Tästä huolimatta sisarukset ovat kaikki todella tasapainoisia, rauhallisia, reippaita ja kiinnostuneita ympäristöstään. Ne tykkäävät haistella paljon niin ihmisiä kuin ympäristöään. Aktiiviemme sanoin rakkauskoiria ja täysin valmiita omiin koteihinsa.

Sory on ihana ja tasapainoinen tyttö, joka ei tee itseään tykö kuin Hary ja Dory, mutta kuitenkin selvästi tykkää ihmisistä. Veljensä Koryn tavoin hajut aitauksessa kiinnostavat Sorya kovin. Jos Soryn kanssa sen sijaan pääsisi viettämään kunnolla aikaa, avautuisi se varmasti enemmän. Tällä hetkellä sen elämä kuitenkin on melko virikkeetöntä, joten hajut ja ympäristö vievät luonnollisesti sen huomion helposti muualle. Sory ei ole mitenkään erityisen ujo vaan tulee kyllä vieraidenkin rapsuteltavasi, kunhan elämän tärkeät asiat kuten ruoka on hoidettu alta pois.

Sory on noin 45-50cm korkea ja painaa arviolta 18-20kg. Sillä on niskassaan enemmän valkoista väritystä kuin siskollaan Dorylla.

Päivitykset
16.2.2019
Sory on matkustanut Saksaan kotihoitoon ja saa sitä kautta itselleen varmasti parhaan mahdollisen kodin. Onnea matkaasi, Sory. 

23.06.2018
Sory aloitti kodin etsinnän Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Sory saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Sorylla on mikrosiru sekä EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Soryn yhteyshenkilö: Maarit Auranen

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.