Päivitetty 28.07.2021

Kodin saanut koira: SUPER GIRL


Syntymäaika: 4/2019
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Ioana Bodea, Cosoba)
steriloidaan

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin adoptioprosessin kuvaukseenluovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta
27.04.2021
Ioana Bodea on romanialainen eläinrakas nainen, joka on omistanut elämänsä eläimille, niiden suojeluun ja elämänlaadun parantamiseen. Hän on perheellinen, työssäkäyvä nainen, mutta kaiken sen ajan mikä ei mene palkkatyöhön hänet löytää eläinten parissa. Hän auttaa niin koiria, kissoja, hevosia kuin luonnonvaraisia eläimiä ja uneksii voivansa antaa suojan esimerkiksi linnuille, jotka tarvitsevat sitä turvallista lepopaikkaa missä kerätä voimansa ennen palautusta luontoon. Osa Ioanan pelastamista koirista asustaa One Rescue Associationin tarhalla Cosobassa.

Super Girl päätyi Ioanan hoiviin pentujensa kanssa eräältä perheeltä, jolle taisi tulla mitta täyteen suuren koira määrän kanssa ja perhe oli hylkäämässä koiria metsään. Super Girlillä on tarhalla mukanaan 4 pentua, jotka ovat nyt noin 3kk ikäiset. Pennut lisätään hieman myöhemmin Kulkurien adoptio-ohjelmaan. Super Girl on ollut Ioanan hoivissa, One Rescuen tarhalla, maaliskuun lopusta lähtien ja se on alunperin samasta perheestä kuin Pink.

Ihana Super Girl on nimensä mukaisesti melkoinen super neiti, joka suhtautuu elämään iloisesti ja uteliaasti. Super Girl tulee tarhalla hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja ihmisiä kohtaan se on sosiaalinen ja rohkea.

Tarhalla Super Girl ei ole erityisen äänekäs, mutta kotoutumisen myötä käytös voi toki muuttua. Pikkusella on arvion mukaan painoa noin 3 kg ja säkäkorkeutta noin 30 cm.

Pienen koon vuoksi, Super Girl etsii ensisijaisesti kotia, missä ei ole pieniä lapsia. Suloinen Super Girl etsii kotia, jossa ymmärretään, että pienikin koira tarvitsee aikaa, huolenpitoa ja liikuntaa.

12.07.2021
Super Girl saapui Suomeen.

25.05.2021
Super Girl on varattu omaan kotiin.

27.04.2021
Super Girl on lisätty adoptio-ohjelmaan.

_______________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Super Girl saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Super Girl on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Super Girlin yhteyshenkilö on  Sarianna Syrjä.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.