Päivitetty 24.01.2018

Kodin saanut koira: VENDLA


Syntymäaika: 2015
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romaniassa ( Onevet )
Steriloitu

Perustiedot ja tausta:

Vendla on ollut vanhan naisen koira. Omistaja ei kuitenkaan enää pystynyt Vendlaa ja tämän pentua pitämään ja pyysi apua Onevetista. Näin pikkuperhe päätyi Onevettiin ja Vendan pentu Atte saikin heti kodin Suomesta.

Vendla on luonteeltaan liikuttavan herttainen, kiltti ja rauhallinen koira. Se luottaa täysin tutuksi tulleisiin ihmisiin. Se elää tarhalla muiden pikkukoirien kanssa, mutta ne valitettavasti dominoivat tätä ja Vendla pelkää niitä.
Vendla on kooltaan aika tirpana. Se painaa vain noin 6kg ja säkäkorkeus on 25 cm.

3.12.2017
Vendla on tullut Kulkureiden sivuille etsimään omaa loppuelämän kotiaan ja perhettään. Se antoi kuvaustilanteessa käsitellä itseään hyvin ja pienen arastelun jälkeen se olisi mielellään tehnyt tuttavuutta aktiiviemme kanssa, sillä ihmisten huomio on harvinaista herkkua, mutta toisten koirien tultua paikalle se joutui väistymään ja lopulta lähti toisia koiria karkuun.

16.12.2017
Vendla sai nimensä eteen tekstin varattu. Sitä odottaa oma turvallinen koti ja oma perhe.

24.1.2018
Vendla saapui omaan kotiinsa 13.1.2018. Hyvää elämää pikkuiselle!

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Vendla saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Vendla on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Vendlan yhteyshenkilö: Tanja Nummelin

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.