Päivitetty 19.12.2020

Kodin saanut koira: VULBIOR FOXY (nyk. Linda)


Syntymäaika: 2017
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association)
steriloitu

 

HUOM. Tutustuthan huolellisesti koiran tietoihin ja adoptioprosessiin ennen yhteydenottoa.

Perustiedot ja tausta

18.10.2020

Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan. Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Adina perusti One Rescue Association -yhdistyksen vuonna 2017, yhdistyksellä on tarha Cosobassa noin puolen tunnin matkan päässä Bukarestista. Se on yksi Kulkurien keskeisimpiä yhteistyötahoja Romaniassa. Kaikki kauttamme Suomeen saapuvat koirat kulkevat tämän tarhan kautta, jossa niille tehdään kaikki tarvittavat valmistelut lentoa varten. Tarhalla asuu useita satoja koiria. One Rescue Associationin tarha on kuitenkin romanialaisittain hyvä, sillä siellä on päivittäin eläinlääkäri, koirat hoidetaan ja niiden elinolosuhteita pyritään parantamaan jatkuvasti.

Adinan ystävän Cosmina Mitran on pelastanut Vulbior Foxyn kaatopaikalta Bukarestin ulkopuolelta. Cosmina oli käynyt ruokkimassa koiria kaatopaikalla ja saanut näin helposti Vulbior Foxyn kiinni ja pelastettua.

Vulbior Foxy  hieman jännittää uusia tilanteita ja ihmisiä. Totuttuaan Vulbior Foxy on kuitenkin todella aktiivinen ja saattaa haukkua innostuessaan.  Vulbior Foxy tulee muuten toimeen muiden koirien kanssa, mutta on resurssiherkkä ruuasta.

Kooltaan Vulbior Foxy on 45cm ja 15kg.

Fulbior Foxy etsii omaa kotia, jossa koiralle tarjotaan rakkautta, mielekästä puuhaa ja ymmärretään koiraa, joka saattaa jännittää uusia tilanteita.

 

Päivitykset uusimmasta vanhempaan

15.12.2020

Vulbior Foxy ei ehtinyt montaa päivää asua kotihoitajalla, kun se ikioma koti löytyi. Onnea Vulbior ja koti uuteen yhteiseen seikkailuun!

12.12.2020

Tavattoman kaunis Vulbior Foxy saapui Suomeen kotihoitajalle etsimään omaa rakastavaa, koiramaista puuhaa tarjoavaa kotia.

1.12.2020

Vulbior Foxyn tassussa on matkalippu Suomeen. Vulbior Foxy etsii edelleen kotihoitajaa ja ikiomaa kotia.

21.12.2019

Vulbior Foxy aloitti oman kosin etsimisen Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Vulbior Foxy saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Vulbior Foxy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Vulbior Foxyn yhteyshenkilö: Mari Tammenkoski

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.