Päivitetty 04.12.2018

Kotia etsivä koira: CAIUS


Syntymäaika: 2014
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association)
kastroitu

 

Perustiedot
4.12.2018
One Rescue Associationin tarha Cosobassa on yksi Kulkurien keskeisimpiä yhteistyötahoja Romaniassa. Cosoba sijaitsee noin puolen tunnin matkan päässä Bukarestista. Siellä työskentelee väsymättä eläinlääkäri Adina Vladut, joka huolehtii jatkuvasti koirien lääkitsemisestä, adoptiovalmisteluista ja tarhan kehittämisestä. Kaikki kauttamme Suomeen saapuvat koirat kulkevat tämän tarhan kautta, jossa niille tehdään kaikki tarvittavat valmistelut lentoa varten.

Caius löydettiin lentokentän ympäristöstä, kun Onevetin eläinlääkäri oli ollut viemässä muita koiria lentokentälle Suomen lennolle. Herra on asustellut tarhalla jo muutaman vuoden, mutta terveysongelmien takia pötkylä ei ole aiemmin päässyt adoptio-ohjelmaan. Kipujen takia Caius oli myös paljon arempi. Nyt terveysasiat on kuitenkin saatu kuntoon ja kipujen kadottua on koirakin reipastunut. Caius on luonteeltaa kohtelias herrasmies ja rauhallinen tarkkailija, joka nauttii rapsutuksista ja herkuista. Ystävällinen ja hieman huomaamatonkin herra nauttisi varmasti elämästä hieman rauhallisemmassa kodissa. Caius tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa.

Korkeutta tällä pötkylällä on noin 30 cm ja painoa 15 kg, josta tosin saisi hieman tippua pois.

 

Päivitykset
4.12.2018
Pötkylä aloitti oman kotinsa etsinnän Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

 

___________________________________________________________________________________________

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Caius saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Caius on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Tuuli Katainen

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.