Päivitetty 13.06.2018

Kotia etsivä koira: CAPRI


Syntymäaika: 2011
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Carpe)
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta
13.6.2018

Romanian kaduilla elää valtava määrä kodittomia koiria. Suuri osa niistä on hylätty kodistaan ja siksi niiden selviytymismahdollisuudet ovat pienet. Ihmisrakkaat ja sosiaaliset koirat ovat helppo kohde rankkureille ja iso osa näistä koirista päätyykin kunnallisille tarhoille, mistä niillä on häviävän pienet mahdollisuudet päästä koskaan enää pois. Tämän vuoksi eläinrakkaat ihmiset pyrkivät aina tilaisuuden tullen auttamaan tällaisia koiria. Näin kävi, kun eräs Carpen tarhaa tukenut nainen löysi kadulta harhailemasta neljä ystävällistä koiraa. Hän tiesi etteivät tämänkaltaiset kiltit ja varomattomat koirat selviäisi kauaa ja niinpä Muski, Lucy, Capri ja Cooky päätyivät Carpen tarhalle etsimään kotejaan.

Vaikka Capri on hiljattain päätynyt koiratarhalle, sen lempeä luonne ei ole muuttunut miksikään. Se tervehtii tutut ja vieraat onnellisena. Innostuessaankin se osaa käyttäytyä kohteliaasti ihmisiä ja muita koiria kohtaan. Heti huomiota saadessaan Capri rauhoittuu ihmisen vierelle ja sulkee onnellisena silmänsä. Capri onkin kaikin puolin helpon ja tasapainoisen oloinen tyttö. Se on iloinen ja avoin ja samalla kuitenkin rauhallinen ja viisaan oloinen. Se pitää tasapuolisesti aivan kaikista ja pärjää hienosti myös porukassa. Capri sopii varmasti monenlaiseen kotiin.

Capri on noin 40-45 cm korkea ja painaa noin 12 kiloa.

13.6.2018
Capri aloitti kodin etsinnän Kulkurien sivuilla.

__________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Capri saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Capri on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Rosa Haahtikari

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa