Päivitetty 16.12.2018

Kodin saanut koira: CAPRI


Syntymäaika: 2011
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Carpe)
steriloitu

Perustiedot ja tausta
7.8.2018

Romanian kaduilla elää valtava määrä kodittomia koiria. Suuri osa niistä on hylätty kodistaan ja siksi niiden selviytymismahdollisuudet ovat pienet. Ihmisrakkaat ja sosiaaliset koirat ovat helppo kohde rankkureille ja iso osa näistä koirista päätyykin kunnallisille tarhoille, mistä niillä on häviävän pienet mahdollisuudet päästä koskaan enää pois. Tämän vuoksi eläinrakkaat ihmiset pyrkivät aina tilaisuuden tullen auttamaan tällaisia koiria. Näin kävi, kun eräs Carpen tarhaa tukenut nainen löysi kadulta harhailemasta neljä ystävällistä koiraa. Hän tiesi etteivät tämänkaltaiset kiltit ja varomattomat koirat selviäisi kauaa ja niinpä Muski, Lucy, Capri ja Cooky päätyivät Carpen tarhalle etsimään kotejaan.

Vaikka Capri on hiljattain päätynyt koiratarhalle, sen lempeä luonne ei ole muuttunut miksikään. Se tervehtii tutut ja vieraat onnellisena. Innostuessaankin se osaa käyttäytyä kohteliaasti ihmisiä ja muita koiria kohtaan. Heti huomiota saadessaan Capri rauhoittuu ihmisen vierelle ja sulkee onnellisena silmänsä. Capri onkin kaikin puolin helpon ja tasapainoisen oloinen tyttö. Se on iloinen ja avoin ja samalla kuitenkin rauhallinen ja viisaan oloinen. Se pitää tasapuolisesti aivan kaikista ja pärjää hienosti myös porukassa. Capri sopii varmasti monenlaiseen kotiin.

Capri on noin 40 cm korkea ja painaa noin 12 kiloa.

16.12.2018
Caprin pitkä odotus on vihdoin ohi, sillä se on lentänyt ikioman perheensä luokse Suomeen. Onnea koko perheelle!

4.10.2018
Pikkuinen Capri pääsee viettämään talven lämpimässä omassa pedissä, sillä se on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

7.8.2018
Herttainen Capri sulattaa sydämen ja onkin vaikea ymmärtää miksi se on edelleen tarhalla. Capri rakastaa ihmisiä yli kaiken. Se kipittää heti mahdollisuuden tullen ihmisen lähelle ja painautuu vasten rapsuttelijaa onnellisen oloisena. Jos rapsutukset loppuvat se tönäisee kuonollaan hellästi kättä ja jos tämäkään ei auta Capri hyppää varovasti vasten ja katsoo pyytävästi suurilla nappisilmillään. Capri on äärettömän rauhallinen ja lempeä eikä se juurikaan pidä ääntä tarhalla. Se on onnellisimmillaan saadessaan kellahtaa ihmisen syliin rapsuteltavaksi. Capri on hyvin helpon ja tasapainoisen oloinen, mutta oman rauhallisen luonteensa vuoksi kaipaa ensisijaisesti rauhallista kotia.  Tällä hetkellä Capri asuu Cookyn kanssa, mutta se viihtyisi varmasti erinomaisesti ainoana koirana kotona, jossa se saisi itselleen kaiken huomion.

13.6.2018
Capri aloitti kodin etsinnän Kulkurien sivuilla.

__________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Capri saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Capri on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Rosa Haahtikari

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.