Päivitetty 16.11.2021

Varattu koira: GENESIS


Syntymäaika: 08/2017
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association)
Steriloitu

16Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta
16.11.2021

Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan. Eläinlääkäriklinikka OneVet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut OneVetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi. Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Adina perusti One Rescue Association -yhdistyksen vuonna 2017 ja yhdistyksellä on tarha Cosobassa noin puolen tunnin matkan päässä Bukarestista. Tarhalla asuu useita satoja koiria. One Rescue Associationin tarha on kuitenkin romanialaisittain hyvä, sillä siellä on päivittäin eläinlääkäri, koirat hoidetaan ja niiden elinolosuhteita pyritään parantamaan jatkuvasti.

Genesis ja Eufrosiina asuivat ennen tarhalle tuloaan samalla omistajalla pihakoirina, kunnes tämä omistaja nainen ei enää halunnut pitää näitä ja toi ne Adinalle. Omistaja oli pitänyt Genesis ketjussa pihalla, mutta on myös ainakin silloin tällöin lenkittänyt tätä sillä Adina kertoo että tämä osaa kulkea nätisti ja tottuneesti hihnassa. Adina ei ymmärrettävästi enää muista tarkkaa aikaa milloin nämä kaksi on tuotu kun koiria on niin paljon.

Tämä sinisilmäinen hurmuri rakastaa ihmisiä ja seurasi meidän aktiiveita kun he kävivät Cosoban tarhalla. Genesis rakasti rapsutuksia sekä olla sylissä, hän ottaa kaikki ihmiset iloiten vastaan niin tutut kuin vieraatkin. Genesis asuu pihakoirana isossa porukassa ja tulee toimeen toisten kanssa. Se vähän arastelee ja väistää muita koiria sillä osa kiusaa tätä. Tulee kutsusta luokse ja antaa hyvin käsitellä.

Genesis menisi hyvin ainoana koirana tai toisen koiran kaverina. Tyttö vaikuttaa olevan kovin leikkisä ja energinen tapaus. Tästä syystä hänelle etsitäänkin aktiivista kotia, koska ei varmasti viihtyisi pelkästään sohvaperunana. Kerrostaloon ei ehkä sovellu korkean energisyytensä ja haukkumisen tai mahdollisen huskymaisen ulvonnan takia. Tulevan perheen on hyvä huomioida, että monet arjen asiat ovat täysin uusia ja ihmeellisiä. Voi vaatia aikaa, ennen kun Genesis tottuu niihin. Genesistä saisi varmasti kivan harrastuskaverin tai hyvää seuraa pitkille lenkeille. Täydellinen koti olisi perhe, jolla on tietoa huskytyyppisistä koirista sekä oma piha, missä pääsisi juoksemaan – mahdollisesti oman koirakaverin kanssa.

Genesis on nyt 3-4 vuotta ja kooltaan noin 53cm ja painaa 17-18kg.

Päivitykset

16.11.2021
Ilouutisia – Genesis on varattu omaan kotiinsa Suomeen!

20.10.2021

Genesis tulee etsimään omaa kotiaan Kulkurien adoptiohjelmaan. <3

________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Genesis saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Genesis on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Elina Ruuhinen

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.