Päivitetty 06.11.2016

Kodin saanut koira: MISTAKE


Syntymäaika: 07-08/2015
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
ei kastroitu

 

15.08.2016
Noin vuoden ikäinen Mistake päätyi Onevetin tarhalle ja adoptio-ohjelmaamme siten, että eräs tarhan miestyöntekijä löysi pojan kadulta matkallaan pensioniin. Mies luuli että koira nimeltä Aladin  karannut tarhalta ja tästä syystä mies oli napannut pojan mukaansa ettei koira häviä. Tarhalla vasta huomannut että nyt on kaksi samannäköistä pörröä paikalla. Tästä herra on saanut nimensä Mistake. (Aladin löytyy myös sivuiltamme kotia etsivistä koirista)

Mistake on rauhallisen oloinen ja kiltti koira. Poika ei juurikaan hauku tai “möykkää” muiden mukana. Mistake on ihmisrakas ja ystävällinen, pyörii jaloissa ja vähän itkeskelee jos ei saa huomiota. Häntä heiluu koko ajan ja vaikuttaakin kaikin puolin iloiselta kaverilta. Muiden koirien kanssa Mistake tulee hyvin toimeen, poika jakaa häkin kolmen kaverin kanssa ja tulee näiden kanssa hienosti toimeen.

Mistake on kooltaan keskikokoinen. Korkeutta pojalla on noin 45-50 senttiä ja painoa noin 15-17  kiloa.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Mistake  saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Mistake on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

22.10.2016

Mistake on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

05.11.2016

Mistake saapui omaan kotiinsa Suomeen.

Mistaken yhteyshenkilönä toimii: Jenni Huuskonen

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.