Päivitetty 27.12.2021

Kodin saanut koira: RUBY LOU (Suomessa)


Sukupuoli: narttu
Sijainti: Suomessa
steriloitu
Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin kuvaukseen adotioprosessistammeluovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Perustiedot ja tausta

27.12.2021

Carpe-yhdistyksen on perustanut Kulkurien pitkäaikainen yhteistyökumppani Carmen Mandescu keväällä 2016. Carmen on pitkän linjan eläinsuojelija Bukarestista ja hän käyttää lähes kaiken palkkatyöstään ylijäävän ajan ja rahan kodittomien koirien auttamiseen.

Carmen on aiemmin toiminut Asociatia A Doua Sansan toisena perustajajäsenenä Glinan tarhalla, joka oli Kulkurien yhteistyökumppani vuodesta 2012 vuoteen 2016 asti. Kun Carmen keväällä 2016 päätti perustaa oman yhdistyksen ja rakentaa koirilleen paremman tarhan, oli Kulkureille luonnollista jatkaa yhteistyötä hänen kanssaan myös uudella tarhalla.  Carpen tarhaa rakennettiin suureksi osaksi lahjoitusvaroin ja varainkeruu- ja rakennusprojekti saatiin virallisesti päätökseen elokuussa 2019. Tarhan koiramäärä on maksimissaan 150 koiraa, jotta jokaisen yksilön hyvinvoinnista kyetään pitämään huolta.

Ruby Lou on Pötkyläpentueen (Grimes, Judith, Nixon, Daril ja Negan) emo. Ruby Lou saapui Carpen tarhalle marraskuussa 2020. Ruby oli tarhalla hyvin arka, eikä juuri ottanut kontaktia ihmisiin tarhalle saavuttuaan. Ruby oli asunut ennen siskonsa kanssa vanhan pariskunnan pihassa, mutta heidän poikansa ei tykännyt koirista ja niinpä kun Ruby Lou sai pennut, koko porukka sai lähtöpassit. Arkuutensa vuoksi Ruby Lou tuotiin syyskuussa 2021 kotihoitoon Suomeen keräämään rohkeutta ja totuttautumaan kunnon koiran elämään.
Ruby Lou on noin kolme-vuotias steriloitu narttu ja painaa 11 kg.
Päivitykset
27.12.2021
Kävi niin, että oltuaan kolme kuukautta kotihoidossa, muttui kotihoitopaikka Ruby Loun lopulliseksi, omaksi kodiksi. Ruby Louhun rakastui kotihoitajan lisäksi etenkin adoptioperheen herkkis-kissa KaaPo Killinen, eikä sydänystäviä voinut enää erottaa toisistaan. Ruby jatkaa siis eloaan ja pikkuhiljaa uuteen maailmaan tutustumistaan rescuelaumassa kahden kissan ja kolmen muun koiran kanssa.
Onnea Ruby Lou!
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.