Päivitetty 10.07.2021

Kodin saanut koira: SIEVÄ (nyk. Nätti)


Syntymäaika: noin 2019-2020
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Ioana Bodea, Cosoba)
steriloidaan

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta
17.4.2021
Ioana Bodea on romanialainen eläinrakas nainen, joka on omistanut elämänsä eläimille, niiden suojeluun ja elämänlaadun parantamiseen. Hän on perheellinen, työssäkäyvä nainen, mutta kaiken sen ajan mikä ei mene palkkatyöhön hänet löytää eläinten parissa. Hän auttaa niin koiria, kissoja, hevosia kuin luonnonvaraisia eläimiä ja uneksii voivansa antaa suojan esimerkiksi linnuille, jotka tarvitsevat sitä turvallista lepopaikkaa missä kerätä voimansa ennen palautusta luontoon. Osa Ioanan pelastamista koirista asustaa One Rescue Associationin tarhalla Cosobassa. Yksi näistä koirista on Sievä.

Herttainen Sievä on löydetty hylättynä samasta paikasta kuin Dooris ja Ariela. Sievä vaikuttaisi olevan hyvin herkkä ja ujo tyttö, vaikka se onkin reipastunut siitä millainen se tarhalle saapuessaan oli. Tulevassa kodissa voisi hyvinkin asua jo valmiiksi reipas ja sosiaalinen koirakaveri, jonka esimerkistä olisi varmasti hyötyä Sievän kotiutumisessa. Tarhalla Sievä elää samassa häkissä Selma-Celinen kanssa ja kaksikko tulee hyvin toimeen keskenään. Koska Sievä on ujo ja herkkä, se etsii ensisijaisesti rauhallisesta ympäristöstä koirakokenutta aikuiskotia.

Sievä on arviolta korkeudeltaan 35-40cm ja painaa noin 8kg.

Päivitykset

10.7.2021
Sievä saapui tänään Suomeen ja pääsi vihdoin matkustamaan omaan kotiinsa.

18.5.2021
Suloinen Sievä varattiin tänään omaan kotiin. Onnea Sievälle ja tulevalle perheelle!

17.4.2021
Sievä on lisätty Kulkureiden adoptio-ohjelmaan.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Sievä saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Sievä on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Sievän yhteyshenkilönä toimii Nancy Tahlfeldt

 

 

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.