Päivitetty 07.02.2022

Kodin saanut koira: FLUFFY MAMA (nyk. Muffi)


Syntymäaika: noin 04/2019
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association, Cosoba)
steriloitu

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta

12.8.2021
Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan. Eläinlääkäriklinikka OneVet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut OneVetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi. Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Adina perusti One Rescue Association -yhdistyksen vuonna 2017 ja yhdistyksellä on tarha Cosobassa noin puolen tunnin matkan päässä Bukarestista. Tarhalla asuu useita satoja koiria. One Rescue Associationin tarha on kuitenkin romanialaisittain hyvä, sillä siellä on päivittäin eläinlääkäri, koirat hoidetaan ja niiden elinolosuhteita pyritään parantamaan jatkuvasti.

Fluffy family, eli emo Fluffy Mama, sekä sen neljä pentua Huff, Puff, Duff ja Muff päätyivät tarhalle erään kyläläisen löytämänä ja tuomana. Fluffy family löydettiin kadulta ja tuotiin tarhalle silloin kun pennut olivat vasta pieniä.

Ihana Fluffy Mama on avoin ja ystävällinen koira, joka pitää ihmisistä ja tuleekin reippain askelin hakemaan rapsutuksia, kun ihmisiä menee sen häkkiin. Muiden koirien kanssa se tulee myös mainiosti toimeen. Fluffy Maman kerrotaan haukkuvan tarhalla jonkin verran, mutta kovaa tarvetta äänenkäyttöön sillä ei ole.

Fluffy Maman on arvioitu olevan tällä hetkellä n. 2-2,5 vuotias, ja se on saanut ainakin yhden pentueen (Fluffy family-pennut). Kooltaan neito on n. 55cm ja painaa suunnilleen 25kg.

Kaunis mamma-koiramme sopisi luultavasti monenlaiseen kotiin, jossa sille riittäisi rapsutuksia ja rakkautta, koiramaista tekemistä unohtamatta. Fluffy Mama on vielä nuori, juuri aikuistunut koira, joka vaatii perhettä, jolla riittää aikaa aktivoida sitä riittävästi sekä opastaa sitä kärsivällisesti ja lempeästi kotikoiran elämään.

 

Päivitykset

5.2.2022

Pitkän odotuksen sekä sydänmatohoitojen jälkeen ihana mammakoira pääsi vihdoinkin tänään omaan kotiinsa Suomeen. <3

29.9.2021

Onnekas Fluffy Mama varattiin tänään omaan kotiinsa Suomeen. <3

12.8.2021

Ihana Fluffy Mama aloittaa kodin etsinnän Kulkureiden adoptio-ohjelmassa!

 


 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Fluffy Mama saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Fluffy Mama on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Koiran yhteyshenkilönä toimii: Sanja Martikainen

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.