Päivitetty 04.04.2017

Kodin saanut koira: LILIE


Syntymäaika: 2/2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet, Cosoba)
steriloitu

 

14.2.2017
Kaunis Lilie on noin kaksivuotias nuori tyttökoira, jonka romanialainen eläinsuojelija Ioana Bodea on löytynyt kadulta harhailemasta syyskuussa 2016. Lilie asustaa Onevetin klinikan tarhalla Cosobassa ja odottaa nyt oman kodin löytymistä. Lilie on n. 50cm korkea ja painoa on 15-18 kiloa. Väritykseltään tyttö on mitä upein ja persoonallisin, kuten kuvista näkee!

Herkkä Lilie-tyttö on uusien ihmisten seurassa vielä hieman ujo, mutta on tarhalla vietettyjen kuukausien aikana reipastunut huomattavasti ja antaa rapsutella sekä tutkia itsensä. Pienestä ujoudesta huolimatta tyttö pysyttelee uusienkin ihmisten läheisyydessä ja tekee tuttavuutta. Tutustuttuaan ihmiseen Liliestä kuoriutuu iloinen ja leikkisä tyttö, ja on nyt jo luottavainen. Tarhalla on Lilien kanssa harjoiteltu jonkin verran hihnakävelyä valjaissa ja se on alkanut sujumaan melko mallikkaasti!

Lilie tarvitsee perheen, jossa ymmärretään herkän tytön ujoutta ja jossa se saa rakkautta ja rajoja sopeutuakseen ja rohkaistuakseen. Lilie on steriloitu ja rokotettu ja kaikin tavoin valmis löytämään ikioman loppuelämän kotinsa, jossa se saa elää tasapainoista kotikoiran elämää. Lilie nauttisi varmasti erilaisista toiminnallisista harrastuksista, jossa luottamus omaan ihmiseen pääsisi luontevasti kehittymään ja kasvamaan entisestään.

28.2.2017
Lilielle lisätty videoita syksyltä 2016!

12.3.2017
Upea Lilie on tänään varattu ikiomaan loppuelämän kotiinsa, jossa se pääsee rohkaistumaan ja nauttimaan täysipainoisesta kotikoiran elämästä. Seurakseen se saa ihmisten lisäksi kaksi kissakaveria. Onnea Lilie ja tuleva perhe. <3

3.4.2017
Lilie lensi Suomeen ja pääsi vihdoin oman rakastan perheensä luokse! <3

_______________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Lilie saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Lilie on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Lilien yhteyshenkilö on Elina Silvennoinen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.