Päivitetty 29.05.2020

Varattu koira: PIKKU FLUFFY


Syntymäaika: 10/2018
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (M.G Rescue)
kastroidaan

 

Perustiedot ja tausta
29.5.2020

Mihai Gregorie on romanialainen eläinlääkäri, jonka eläinrakkaus ulottuu kaikkiin apua tarvitseviin eläimiin. Voidakseen tehdä eläinsuojelutyötä paremmin, hänen perustamallaan yhteisöllä, M. G. Rescuella on rakenteilla oma tarha noin 30 kilometrin päähän Bukarestista, jossa myös ihastuttava Pikku Fluffy odottaa tällä hetkellä omaa loppuelämän kotiaan.

Pikku Fluffylla on aikaisemmin ollut oma koti ja omistaja, mutta omistaja ei pystynyt enää huolehtimaan siitä. Fluffy on luonteeltaan hyvin iloinen, aktiivinen ja touhukas tättähäärä, joka on kaikessa mukana tarhalla ja se on kaikkien kaveri. Kissojen kanssa sitä ei olla testattu. Pikku Fluffy lähestyy itse ihmistä ja antaa hyvin käsitellä itseään. Huomiosta ja rapsutuksista pikkuinen nauttii suunnattomasti ja ajoittain Pikku Fluffy haukkuu lisää huomioita.

Pikku Fluffylla on painoa arviolta noin 5-6 kg ja säkäkorkeutta noin 35 cm.

Päivitykset

29.5.2020
Pikku Fluffy on varattu omaan kotiin!

20.4.2020
Pikku Fluffy on herättänyt hurjasti mielenkiintoa ja tällä hetkellä emme ota vastaan Fluffysta enempään kyselyitä. Kiitos mielenkiinnostanne!

19.04.2020
Pikku Fluffy on lisätty adoptio-ohjelmaan.
______________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Pikku Fluffy saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Pikku Fluffy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Pikku Fluffyn yhteyshenkilönä toimii Stefanie Lindroos.

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.