Päivitetty 25.09.2021

Kodin saanut koira: PUGSLEY (nyk. Rex)


Syntymäaika: 2018
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association)
kastroitu

 

Pugsley on aiheuttanut runsaasti kiinnostusta eikä siitä tällä hetkellä oteta enää hakemuksia vastaan. Kiitos kaikille!

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin adoptioprosessin kuvaukseenluovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Perustiedot ja tausta

3.9.2021
One Rescue Association on eläinlääkäri Adina Vladutin perustama yhdistys. Adina ja hänen miehensä pyörittävät yhdistyksen nimissä sekä koiratarhaa että OneVet-eläinklinikkaa Cosobassa. One Rescue Assocation on yksi Kulkurien keskeisimpiä yhteistyötahoja Romaniassa: tarhalta valikoituu koiria Kulkurien adoptio-ohjelmaan ja lisäksi kaikki Suomeen saapuvat koirat kulkevat OneVet-klinikan kautta ennen matkustamista.

Pugsleyn ja sen siskon Wednesdayn toi tarhalle joku paikallinen ihminen. Enempää Pugsleyn taustasta ei tiedetä. Tällä hetkellä Pugsley asustelee One Rescue Associationin tarhalla samassa aitauksessa Wednesdayn, El Matadorin ja Amalian kanssa. Pugsley tulee hyvin toimeen häkkikavereidensa kanssa eli se vaikuttaa olevan ainakin samankokoisten koirien kanssa koiraystävällinen. Pugsley on noin 35cm ja 8-9kg. 

Pugsley on huoleton ja reipas pieni poika. Se viipottaa tervehtimään kaikki häkkiin tulleet ja pyytää innokkaana rapsutuksia ja herkkuja. Pugsley on aika energinen ja innoissaan eikä se oikein malta pysähtyä – ennemmin vaan hääräilee ympäriinsä. Pugsley suhtautuu ihmisiin ystävällisesti eikä se juuri ujostele ihmisiä vaan on sylissäkin rento. Kaiken kaikkiaan Pugsley vaikuttaa olevan kovin iloisen letkeä kaveri. Pugsley ei juuri hauku, kun vierailijat käyvät tapaamassa sitä, mutta ennen häkkiin menoa se pomppii ja haukkuu huomiota.

Pugsley voisi sopia monenlaiseen ympäristöön ja kotiin. Pugsley on elänyt tarhalla lähes koko lyhyen elämänsä eikä sillä ole oikeastaan kokemusta tarhan ulkopuolisesta elämästä. Vaikka Pugsley vaikuttaa tarhalla reippaalta ja ystävälliseltä, tulee se tarvitsemaan runsaasti rohkaisua ja aikaa uuden elämänsä alussa Suomessa. Edellytämme perheitä käyttämään positiiviseen vahvistamiseen perustuvia koulutusmenetelmiä.

Päivitykset

25.9.2021
Pugsley saapui Suomeen oman perheensä luo!

10.9.2021
Pugsley varattiin omaan kotiin!

3.9.2021
Pugsley sai matkalipun Kulkurien seuraavaan kuormaan ja saapuu Suomeen 25.9. !

29.8.2021
Lisätty kaksi uutta videota reippaasta Pugsleysta tovereineen!

15.8.2021
Pugsley aloittaa oman kodin etsimisen Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Pugsley saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Pugsley on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Pugsleyn yhteyshenkilönä toimii Iris Vainio.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa