Päivitetty 08.08.2017

Kodin saanut koira: REMI (Lucky Puppies)


Syntymäaika: 03/2017
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Luiza Mandru)
Ei kastroitu

 

 

 

29.06.2017
Romaniassa, kylässä nimeltä Grădiştea, asuu hyväsydäminen ja loputtoman ahkera Luiza Mandru. Luiza on toiminut yli vuosikymmenen ajan aktiivisena, vapaaehtoisena eläinsuojelijana, laittaen apua tarvitsevat eläimet omien tarpeidensa edelle. Luiza ja hänen aviomiehensä pitävät omistamassaan omakotitalossa noin 50 koiraa ja 20 kissaa kerrallaan, joista noin puolet ovat yleensä pentuja ja puolet aikuisia. Kuitenkin tällä hetkellä pentuja on erityisen paljon ja mukaan mahtuu muun muassa 9 pennusta koostuva Lucky Puppies – pentue.

AleckTerry, Dario, Ferris, Remi, AmalAlaniDalis ja suoraan varattuna sivuille tullut Minttu, löydettiin hylättyinä autiolta alueelta, jonne ihmiset heittävät roskia Grădiştean kylässä. Suurin osa pennuista on joutunut nuoresta iästään huolimatta kokemaan silmitöntä pahuutta, sillä kahdeksalta pennulta oltiin leikattu hännät pois. Remi on näistä ainoa kenellä on häntä. Kaikesta huolimatta kaikki pennut ovat iloisia, uteliaita, luottavaisia ja äärettömän leikkisiä. Ne jaksavat touhottaa ympäriinsä ja painia toistensa kanssa. Pennut vaikuttavatkin erittäin tasapainoisilta ja juuri sellaisilta kuin pentujen kuuluukin olla.

Tarkempaa luonnekuvausta pennuista on mahdotonta niiden ollessa vielä niin nuoria.

Pennut tulevat olemaan aikuisina keskikokoisia.

15.07.2017
Suloinen Remi varattiin eilen omaan kotiinsa. Onnittelut pienokaiselle <3

08.08.2017
Remi lensi Suomeen 06.08. Onnea tulevaan Remi ja perhe!

—————————————————————–

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Remi saapuu Suomeen asianmukaisesti kastroituna (mikäli ikä sen sallii), rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Remi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Mikäli Remi tulee Suomeen kastroimattomana nuoren iän vuoksi, tuleva koti sitoutuu kastroimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu omistajan niin halutessa kastroinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhteyshenkilöösi ennen kastrointia.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Nora Anttila

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.