Päivitetty 11.05.2017

Kodin saanut koira: RINGO BOY


Syntymäaika: 9/2016
Sukupuoli: Uros
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
kastroidaan

 

9.5.2017
Kevät on Romaniassa niin sanotun pentubuumin aikaa, jolloin hylättyjä pentuja löytyy tienpientareilta, moottoriteiltä vaeltamasta, ja ojiin jätetyistä pahvilaatikoista. Paikallisilla eläinsuojelijoilla riittää siis kiirettä, eivätkä resurssit riitä jokaisen pelastamiseen. Ringo Boy on yksi neljästä pennusta, jotka löydettiin pellolta Rosiorin tarhan lähettyviltä. Nämä pennut ovat sikäli onnekkaita, että ne sattuivat ystävällisen ihmisen silmään ja pääsivät turvaan. Kaksi pennuista on jo jatkanut matkaansa Saksaan, mutta Ringo Boy siskoineen asustelee vielä Onevetin Cosoban tarhalla.

Ringo Boy on mutkattoman oloinen seuramies, joka kulkee onnellisena ihmisten touhuissa mukana ja seurailee kovasti muiden puuhia. Ringo on hyvin ystävällinen ja kohtelias nuorukainen, joka tulee iholle asti. Tarhalla vierailleet aktiivimme kuvailivat poikaa iloiseksi, herkäksi ja rehelliseksi. Ringo onkin todellinen kultakimpale. Ringo Boy tulee hienosti juttuun muiden koirien kanssa, mutta on kuitenkin eniten kiinnostunut ihmisen seurasta. Nyt Ringolta puuttuukin enää oma ihminen.

Ringo Boy on melko sirorakenteinen, eikä oletettavasti enää kummemmin jykevöidy. Korkeutta tällä pojalla on noin 50cm, ja painoa 17 kiloa.

11.5.2017
Ringo Boy löysi oman kodin Saksasta, ja pääsee pian karistamaan tarhan pölyt taakseen. Onnellista elämää, Ringo!

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Ringo Boy saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Ringo Boy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Essi Marttila

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.