Päivitetty 28.02.2016

Kodin saanut koira: SISI


Sisi_profiilikuva2


SISI

* arvioitu syntymävuosi 2011-2012

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa (Sintesti)

 

28.07.2015
Koiria päätyy yhteistyötarhoillemme välillä huimaa vauhtia ja kaikkien taustatarinaa tai löytöpaikkaa on täysin mahdotonta muistaa. Sisi on yksi näistä koirista. Onneksi Sisi on kuitenkin nyt Asociatia Suflete Dragin Jilavan tarhalla turvassa. Kulkurien aktiivit tapasivat tämän reippaan tytön heinäkuun matkallaan. Nyt Sisi pääsee adoptio-ohjelmamme kautta etsimään omaa kotiaan.

Sisi on melko kookas narttu. Korkeutta Sisillä on n. 60 cm ja painoa 30-35 kiloa. Kiloja on Sisin ruumiinrakenteen huomioon ottaen ehkä muutama liikaa. Ikää Sisillä on arviolta 3-4-vuotta. Sisiä ei ole vielä steriloitu, mutta sterilointi hoidetaan ennen Suomeen tuloa.

Sisin oikea silmä on sokea, mutta silmän vamma ei haittaa Sisiä mitenkään eikä aiheuta jatkossakaan mitään erityistoimenpiteitä. Sisi on aiemmin ollut melkoisen dominoiva muita koiria kohtaan, mutta on nyt tasaantunut ja tulee koiralaumassa hienosti toimeen. Sisi on olemukseltaan kuitenkin selkeä ”johtajanarttu”, jota muut tottelevat ja kunnioittavat.

Sisin perusluonne on rauhallinen, sosiaalinen ja rohkea. Sisi ei arastellut aktiiveja, joten koiran voisi kuvitella vastaanottavat vieraat ihmiset hyvin. Sisi on ihmistä kohtaan melko huomionkipeä ja nauttii ihmisen seurassa olosta kovasti. Sisi ei häslää tai häsellä, mutta luultavasti kotona saadaan leikkisyyttäkin tytöstä lisää ulos. Saman ikäisen nartun kaveriksi Sisi ei sovellu.

21.9.2015
Sisille lisätty kuvia toukokuulta 2014 sekä videopätkä heinäkuulta 2015.

22.9.2015
Kulkurit tapasivat valloittavan Sisi-kaunottaren syyskuisella Romanian matkallaan. Albumiin on lisätty uusia kuvia. Sisi asustaa tällä hetkellä Asociatia Suflete Dragin yksityisella koiratarhalla Sintestin kylässä. Sintestin tarha rakennettiin pitkälti Kulkurien SUFLETE DRAGI – FOR GOOD -keräyskampanjan voimin.

Sisi on yhä tasapainoinen ja rauhallinen. Aktiivit kuvaavat Sisiä hyvin kiltiksi, sympaattiseksi ja leikkisäksi. Se ei välittänyt ympärillä olevasta melusta eikä hälinästä. Sisi haluaa kovasti ihmisten huomiota – se varovasti nojautuu heti vasten, kun pääsee ihmisen lähelle. Neiti on lisäksi hyvin kohtelias.

8.10.2015
Sisille on lisätty kaksi uutta kuvaa.

3.12.2015
Upea ja rohkea Sisi odottelee edelleen oman kodin löytymistä Kulkurien yhteistyötahon Asociatia Suflete Dragin Sintestin tarhalla. Olisi hienoa, mikäli Sisin tuleva perhe pian huomaisi: ” Tuollahan meidän uusi perheenjäsen on!”

Sisille on lisätty neljä uutta kuvaa päivämäärillä 19.11.2015.

18.1.2016
Kulkurien aktiivit vierailivat vuoden 2016 alussa yksityisellä koiratarhalla Sintestin kylässä. Tarhalla he tapasivat edelleen niin ystävällisen ja rakastettavan Sisin. Sisi rakastaa yhä rapsutuksia enemmän kuin namupaloja. Neiti on luonteeltaan pehmeä ja ladymainen. Sisi alkoi huolellisesti puhdistamaan tassujansa kesken vierailutuokion.

Sisi on yhä muodokas, joten muutaman kilon pudottaminen ei olisi pahitteeksi. Koiralaumassa Sisi saattaa vahtia ruokaansa. Muuten neiti tulee toisten koirien kanssa toimeen. Sisi odottaa omaa kotia tarhalla.

Sisille on lisätty video päivämäärällä 11.1.2016.

25.1.2016
Sisille on lisätty uusia kuvia päivämäärillä 11.1.2016.

28.2.2016
Sisi on saanut omat kodin Ranskasta!

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Tulevan kodin tulee varautua siihen että Sisiä jännittää aluksi kaikki uudet asiat, koska Sisi on asunut kadulla. Tulevalta kodilta odotetaan sitoutuneisuutta, malttia ja ymmärrystä sekä halua opettaa Sisiä lempein ottein. Tiedossa on siis töitä, jotta koira selviää arjen tilanteista hyvin. Tuleva omistaja ei voi olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Sisi saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Sisi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö Annu Piensoho.

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.