Päivitetty 13.04.2017

Kodin saanut koira: SISKO


Syntymäaika: 07-08/2015
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloitu

22.04.2016
Sisko ja Veikka löydettiin kadulta Onevetin työntekijöiden toimesta. Gabi, onevetin työntekijä seurasi näitä kahta jonkin aikaa, kunnes sai vihdoin sisarukset kiinni ja toimitti heidät turvaan. Nyt nämä kaksi ovat valmiita etsimään omia kotejaan.

Sisko oli löydettäessä aika arka mutta on reipastunut kovasti. Tyttö aristelee jonkin verran uusia ihmisiä, mutta rentoutuu kyllä ajan kuluessa. Sisko antaa tuttujen ihmisten käsitellä itseään hyvin. Sisko tulee vaatimaan uudelta kodiltaan aikaa ja kärsivällisyyttä oppiakseen kotikoiran tavoille ja saadakseen rohkeutta.

Sisko on kooltaan pieni keskikokoinen. Maaliskuussa neidillä oli painoa noin 10 kiloa ja korkeutta noin 40-45 senttiä. Neiti voi kasvaa vielä vähän.

15.06.2016
Aktiivimme tapasivat toukokuun Romanian reissullaan myös Siskon ja Veikan. Sisarukset vaikuttivat todella kilteiltä, rauhallisilta ja kuuliaisilta.  Sisko on todella ihana reipas nuori neiti, joka kävi suorastaan mielistelemässä muita koiria. Köllöttelee rennosti vieraidenkin ihmisten hoidettavana. Todella tasapainoisen oloisia pentuja.

Lisätty neidille kuvia toukokuulta sekä video Siskosta ja Veikasta

07.09.2016
Sisko siirretty aikuisiin kotia etsiviin, sillä neiti on ehtinyt jo noin vuoden ikään. Sisko odottelee edelleen omaa kotiaan Romaniassa, Veikan lähdettyä jo omaan kotiinsa Suomeen. Siskolla on uusi häkkikaveri, joka myös odottelee omaa kotiaan. Sisko on kovin huomionkipeä ja rakastaa rapsutuksia. Jospa Siskollekin löytyisi pian oma koti. Lisätty uusia kuvia.

Iloiselle Siskolle lisätty video koirakaveri Judyn kanssa.

28.12.2016
Aktiivimme tapasivat Siskon viimeksi marraskuun Romanian reissullaan. Iloinen Sisko odottelee edelleen omaa kotiaan Onevetin hoitolassa. Siskolla on persoonallinen puolikas häntä. Sisko on rohkaistunut jonkin verran ja antaa tuttujen ihmisten lähestyä ja rapsutella, uusia ihmisiä neiti jännittää jonkin verran. Sisko on todella kaunis koira, kuvat eivät anna neidille oikeutta. Sisko tulee vaatimaan uudelta kodiltaan aikaa ja kärsivällisyyttä oppiakseen kotikoiran tavoille ja saadakseen rohkeutta, mutta tästä neidistä joku saa itselleen aivan ihanan koiran. Lisätty uusia kuvia neidistä.

16.02.2017
Aktiivimme vierailivat Onevetin tarhalla tammikuun lopulla, jolloin he tapasivat jälleen myös hellytävän Siskon.  Sisko asustelee tällä hetkellä samassa häkissä toisen nuoren narttu koiran kanssa. Siskoa kuvaillaan klassisesti söpöksi karvaturriksi, neiti vähän jännittää uusia ihmisiä mutta on utelias ja kiinnostunut saamastaan huomiosta. Häkkikaverilleen Sisko tuntui alistuvan jonkin verran. Siskolla voisi olla tulevassa kodissaan koirakaveri rohkaisemassa neitiä, toki Sisko varmasti sopeutuisi elämään myös ainoana koirana. Tämä kaunis neitokainen ansaitsisi päästä jo omaan kotiin.

Lisätty uusia kuvia.

24.03.2017
Sisko ei sitä vielä tiedä, mutta neiti on voittanut lotossa ja on varattu tänään omaan kotiinsa Suomeen.

13.4.2017
Sisko saapui omaan kotiin 9.4.2017

—————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Sisko saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Sisko on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Siskon yhteyshenkilönä toimii: Jenni Huuskonen

 

 

Sisko ja Veikka Tarhalla 06/2016

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.