Päivitetty 14.02.2014

Kodin saanut koira: GABRIELA


 

GABRIELA

* arvioitu syntymäaika 07-08/2013

* narttu

* Romaniassa.

 

 

 

26.11.2013

Siskosten Gabrielan ja Grazielan tarina on Romaniassa tuiki tavallinen. Hyvin yleistä on, että nartun tullessa tiineeksi se potkaistaan kotoaan pihalle, toisinaan pennut löytyvät emonsa kanssa, toisinaan taas hyvin pieninä yksinään kadulta harhailemasta. Gabrielan ja Grazielan tapaus on jälkimmäinen. Siskokset löydettiin kadun varresta syömästä ilmeisesti auton alle jääneen eläimen raatoa. Kukaan ei tiedä kuinka kauan pennut ovat kadulla eläneet, mutta ilmeisesti ainakin hetken ja huonolla ruualla, kun raatokin jo ruuaksi kelpasi. Onneksi nämä pienokaiset löysi Anda Murgu, joka sai vietyä kaksikon turvaan omalle tarhalleen odottelemaan seuraavaa onnenpotkua, omaa kotiaan.

Gabriela on siskoksista ujompi. Kun vieras astuu häkkiin, menee Gabriela aluksi piiloon. Gabriela rohkaistui kuitenkin nopeasti ja tuntui viihtyvän sylissä mitä mainioimmin. Gabrielan olisikin hyvä päästä mahdollisimman nopeasti omaan kotiinsa reipastumaan. Muiden koirien seurassa Gabriela on kuin mikä tahansa pentu, leikkisä, reipas ja utelias. Kotona voisikin olla reipas, avoin ja sosiaalinen aikuisempi koira Gabrielalle oppaaksi kotikoiran elämän saloihin ja turvaa tuomaan.

Gabriela on kaunis tyttö, jonka arvioitu syntymäaika on 07-08/2013. Gabrielan arvioidaan kasvavan keskikokoiseksi n. 15-20 kiloiseksi kaunottareksi. Gabriela on täysin valmis matkustamaan omaan kotiinsa Suomeen.

Pennunottajan on hyvä muistaa, että pentuun sitoudutaan pitkäksi aikaa. Pennun kanssa tulee myös panostaa tapakasvatukseen ja turvalliseen elinympäristöön. Koska Gabriela on ujohko, tulee kotiuttamiseen panostaa erityisellä sitoutumisella.

14.01.2014

Gabriela on varattu omaan kotiin Suomeen!

14.2.2014

Gabriela matkasi Suomeen omaan kotiin.

 

 

Gabriela saapuu omaan kotiinsa EU-passin kanssa, sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä ja tautitestattuna.  Huomioithan, että jos Gabriela saapuu suomeen alle 6kk ikäisenä, sitoutuu uusi omistaja suorittamaan steriloinnin Suomessa. Yhdistyksemme osallistuu sterilointikuluihin 25% osuudella eläinlääkärin kuittia vastaan, kunhan sterilointi suoritetaan 4 kk sisällä Suomeen saapumisesta.

Tutustuthan huolellisesti ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, koiran omistajan oppaaseen ja adoptoinnin kustannuksiin. Harkitut yhteydenotot Gabrielasta ottaa vastaan Johanna.

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.